LazyLace

0
0Ft

TERMÉKEKKEL, FIZETÉSSEL, SZÁLLÍTÁSSAL ÉS MÉRETHIBÁVAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

Eredeti termékek vannak a LazyLace weboldalán?

Igen, a weboldalon csak és kizárolag eredeti termékek vannak. A LazyLace dolgozói rettentő nagy odafigyeléssel és sok éves tapasztalattal vizsgálja be a termékeket amik később a vásárlókhoz kerülnek.

Miért kerülnek többe a termékek mint a megjelenéskor?

Mivel hatalmas igény van ezekre a cipőkre viszont nagyon kevés példányszámban jelennek meg, ezért nagyon nehéz hozzájutni ezekhez a sneakerekhez. Általában a megjelenés napján percek alatt elfogynak. Mivel már magasabb áron szerezzük be mi is ezeket a limitált sneakereket és ezek után biztosítjuk számotokra azt, hogy tudjatok limitált sneakereket venni.

Megtetszett egy sneaker, de több infot szeretnék. Hova forduljak?

Ha bármi kérdésed van és nem találod meg a lazylace információ oldalon akkor írj nekünk egy emailt a info@lazylace.hu-ra vagy használd a LiveChatet és kollégánk mihamarabb választ fog adni. Telefonon is elérsz minket a 06 70 251 3093-as telefonszámon.

Hogyan tudok fizetni a webshopon?

Jelenleg a LacyLace-en több fizetési mód is elérhető.

Tudsz vásárolni utánvéttel. Ilyenkor a futárnál tudsz fizetni kártyával vagy készpénzzel.

Bankkártyás fizetés is lehetséges. A összes tranzakció titkosítva van és 100%-ban biztonságos. Nem férünk hozzá se a banki se a kártyaadatokhoz.

A rendelés leadásakor a számládat forint összeg terheli meg. Ha esetleg a számlád nem forint alapú akkor saját árfolyamán váltja és terheli meg.

 

Fizetés után van valami teendőm?

Nem, nincsen semmi. Mi a sikeres fizetés után egy rendelés visszaigazoló emailt fogunk küldeni neked. Majd a következő email a szállításról fog szólni, hogy feladtuk a terméked. A rendelésedet 2-14 nap között ki is szállítjuk a megadott címre.

Utánvéttel tudok fizetni?

Természetesen igen. A futárnál tudsz majd fizetni kártyával vagy készpénzzel.

Mennyibe kerül a szállítás?

Jelenleg Magyarországon 50 000 Ft rendelési érték felett a kiszállítás ingyenes, 50 000 Ft alatti rendelésnél pedig 1990 Ft.

Csak Magyarországra szállítotok vagy a környező országokba is?

Jelenleg Magyarországra, Romániába, Szlovákiába, Németországba szállítjuk ki a termékeinket.

Mennyi idő a szállítási idő?

A kiszállítási idő 2-14nap. Megrendelés után azonnal fogunk téged emailben értesíteni, ha a termék feladásra kerül. Lehet, hogy több idő fog eltelni a két email között, ilyenkor nem kell aggódni. Ekkor folyik a beszerzés folyamata. A kiszállítási idő függ attól, hogy a magyarországi raktárunkból vagy a külföldi partnerünktől küldjük neked a megrendelt terméket. Csapatunk azon lesz, hogy a lehető leghamarabb már a kezedben legyen a terméked. Külön rendelésnél a szállítási idő eltérhet, ezzel kapcsolatban az előrendelések fülön tudsz többet megtudni.

Mi van, ha elveszik a csomag?

Nem kell pánikba esni. Minden csomagra csomagbiztosítást kötünk az értékének megfelelően.

Mi van akkor ha rossz a méret?

Átvételt követően 14 napod van, hogy vissza küld a cipőt nekünk. Ha van raktáron más méret, mi kicseréljük. Amennyiben nincsen, úgy kérhetsz pénzvisszafizetést is. A terméket csak akkor tudjuk visszavenni vagy kicserélni más méretre ha nem volt hordva. (A terméket olyan állapotban kell visszaküldeni amilyen állapotban kiszállításra került. Beltéren egyszeri próba megengedett.)

Visszaküldés esetén küldj egy emailt az info@lazylace.hu email címre.

Bármiféle egyéb kérdés esetén nyugodtan írjon nekünk a LiveChat-re és kollégánk válaszolni fog.

Ez a webhely cookie-kat használ, hogy jobb böngészési élményt kínáljon a felhasználóknak